Новости футбола

Боруссія Д - Баварія. Перед матчем

Боруссія Д - Баварія. Перед матчем
25.05.2013
13:42 2014
Просмотров: 455 🏆

Субота, Лондон, стадіон " Уемблі", 21:45, арбітр Нікола Ріццолі (Італія).

Фінал Ліги чемпіонів сама по собі подія вкрай захоплююча, яка передбачає захоплюючий поєдинок. А особливо це стосується зустрічі суперників, стали в останні роки принциповими. Ненависті між Баварією і Боруссією немає, однак їх боротьба в чемпіонаті Німеччини напевно буде додатковою мотивацією в сьогоднішній грі. Хоча це ж фінал Ліги чемпіонів, тут будь-який супротивник буде принциповим.

Баварія підійшла до вирішального матчу практично без втрат у складі. Крос і особливо Бадштубер вже давненько не грають, тому їх не можна називати повноцінними втратами. Мюнхенці добре навчилися грати в іншому складі. З приводу вибору Юппа Хайкнеса існує тільки одне справжнє питання: Боатенг або ван Буйтен. Основним по ходу всього сезону вважався останній, але в кінцівці Хайкнес частіше ставить Боатенга. Він грав в обох півфінальних матчах проти " Барселони".

У Боруссії є одна втрата і одна радість. Хуммельс таки встиг відновитися, наявність основного захисника команди у вирішальному матчі сезону має величезне значення. Зате не зіграє Гетце. Всі чекали того, як буде діяти молодий хавбек в матчі своєї нинішньої та майбутньої команди. Однак травма (чи все ж "травма"?) не дозволить йому вийти на поле.

З приводу вибору Юргена Клоппа також є тільки одне питання: Кель або Бендер. Знову-таки можна називати основним Келя, капітана команди, однак Бендер грав фактично у всіх ключових матчах останнім часом. Як раз Бендера слід чекати і сьогодні.

Боруссія (орієнтовний склад): Вайденфеллер - Піщек, Хуммельс, Суботіч, Шмельцер Бендер, Гюндоган - Блащиковський, Ройс, Гросскройц - Левандовскі

Баварія (орієнтовний склад): Нойєр - Лам, Боатенг, Данте, Алаба - Хаві Мартінес, Швайнштайгер - Роббен, Мюллер, Рібері - Манджукіч

Травмовані: Гетце - Бадштубер, Кроос

Дискваліфіковані: немає


Юпп Хайкнес, наставник Баварії:

"Я завжди намагаюся думати позитивно. Я знаю, на що здатна моя команда. Я говорив це перед іграми з Ювентусом і перед Барселоною, коли ми не були фаворитами. Я завжди вірив у те, що нам під силу виграти цей турнір. У нас дуже сильна команда, яка діє як єдине ціле. Якщо завтра ми це продемонструємо, то обов'язково виграємо".

Юрген Клопп, наставник Боруссії:

"Ця команда розвивається останні п'ять років, і ми вважаємо, що подібне могло статися тільки з цим клубом. Можливо, саме це додає емоційність моменту".

Філіп Лам, капітан Баварії:

"Перемога в турнірі нам не гарантована. Втім, якщо поглянути назад, то ми зробили суттєвий крок вперед. Ми набралися досвіду і сильно додаємо. Всі ми рівно настільки зрілі, скільки потрібно. Так чому б не перемогти?"

Поделиться

Всего комментариев: 0

Написать комментарий

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]