Новости футбола

Челсі легко впорався з Крістал Пелас

Челсі легко впорався з Крістал Пелас
19.10.2014
22:41 2014
Просмотров: 446 🏆Англия

Після відновлення чемпіона Англії одноосібний лідер турнірної таблиці " Челсі " повинен був зіграти на Селхерст Парк, де місцевий Крістал Пелас з радістю дає бій всім бажаючим. Звичайно, фаворитом цього матчу вважалася дружина Жозе Моуріньо, однак ніхто й не вважав, що поїздка в південний Лондон може обернутися легкою прогулянкою.

 

Багато всього сказано про Дієго Косту, який все ніяк не може повністю відновитися після отриманої травми ще в стані мадридського Атлетіко. Часто було, що сеу Жозе на прес-конференціях лукавив, коли говорив, що його головний бомбардир не зможе зіграти в наступній зустрічі. Але не в цей раз. За повідомленнями ЗМІ, іспанець вибув приблизно на три тижні, тому роль ударного форварда в звітному поєдинку випала на Лоїка Ремі.

 

Матч розпочався досить жваво, а забити в дебюті міг Фрейзер Кемпбелл, коли, увірвавшись в штрафну по лівому краю, не зумів переграти Куртуа. Відповідь гостей послідувала негайно, і він був результативним. Сині отримали перспективний штрафний, який реалізував у блискучому стилі Оскар, пославши м'яч у дальню «дев'ятку» з недосяжною траєкторії для Спероні.

 

Найактивніший у цій зустрічі Кемпбелл пізніше мав ще кілька нагод, щоб не тільки зрівняти рахунок, але і допомогти своїй команді вийти вперед. Спочатку, скориставшись помилкою Кехілла, він ледь не закинув сферу за комір Куртуа, а кількома хвилинами пізніше зліва послав м'яч поруч зі штангою. На цьому, до речі кажучи, зусилля Склярів в атаці зійшли нанівець аж до останньої хвилини основного часу.

 

Але до перерви сталося ще кілька цікавих епізодів, які могли сколихнути і без того не найбільш динамічний матч. Спочатку Аспілікуета двома ногами пішов у підкат проти Йединака, наслідком чого стала справедлива червона картка. Але в чисельній більшості господарі перебували тільки три хвилини, так як другу жовту отримав єдиний попереджений гравець сьогодні Ділейні. 

 

Команда Жозе Моуріньо знову зуміла провернути трюк із забитим м'ячем на шостій хвилині вже другого тайму, ніж фактично зняла всі питання про переможця сьогоднішньої зустрічі. Якщо, звичайно, такі питання взагалі мали місце бути. Відверто кажучи, якби не гол престижу у виконанні Кемпбелла, який скористався цілком зрозумілою втомою гостей, то матч можна було б закінчувати задовго до фінального свистка. Вже дуже блідо виглядали Орли після активного початку, а постійний свист з трибун не приносив особливих дивідендів. 

 

Але, незважаючи на всю нудьгування відбувається, Джон Террі сьогодні святкував своєрідний ювілей. Справа в тому, що цей матч для англійця став п'ятисотим за " Челсі " в якості капітана. А тому було б краще, якщо б Куртуа відстояв на нуль, але і такий рахунок не повинен вводити в оману. Пенсіонери добувають легку перемогу, а це значить, що лідерство триває.

Поделиться

Всего комментариев: 0

Написать комментарий

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]