Новости футбола

Юнацька збірна України обіграла росіян + ВІДЕО

Юнацька збірна України обіграла росіян + ВІДЕО
25.05.2013
14:28 2014
Просмотров: 408 🏆

Сьогодні юнацька збірна України U19 здобула першу перемогу в еліт-раунді відбору до чемпіонату Європи 2013 року. У Краснодарі команда Юрія Мороза перемогла однолітків з Росії - 2:1. Вже в першому таймі наша команда двічі змусила капітулювати голкіпера російської збірної. На 11-й хвилині відзначився Хобленко, а через двадцять хвилин точний постріл вийшов у Юрченко. Відзначимо, що в першому таймі підопічні Мороза мали беззаперечну ігрову перевагу і голкіперу росіян Леонову кілька разів довелося рятувати свою команду.

Два швидких голи українців змусили наставника російської збірної Володимира Щербака ще в першому таймі провести дві заміни, але на перерву команди пішли з перевагою підопічних Юрія Мороза в два м'ячі.

У другому таймі росіянам вдалося вирівняти гру, і вже воротар української збірної Сарнавський працював з повним навантаженням. Наслідком активності господарів поля став гол Болова. Втім, пропустивши м'яч, гості знову взяли гру під свій контроль. Наша команда надійно діяла в захисті, не дозволивши супернику забити ще раз. У підсумку перемога України - 2:1.

В іншому матчі нашої групи збірна Туреччини обіграла команду Італії - 5:1 і очолила турнірну таблицю. В останньому раунді, який відбудеться 27 травня, наші хлопці зіграють з командою Туреччини, а росіяни поміряються силами з італійцями.

Росія U-19 - Україна U-19 1:2
Голи: Болів, 69 - Хобленко, 11, Юрченко, 31

Україна: Сарнавський, Мірошник, Дуц, Шишка (Мірошниченко, 70), Переймів, Близниченко, Юрченко (Мішньов, 81), Хобленко, Гришин (Гринь, 63), Павленко, Кропив'яний

Поделиться

Всего комментариев: 0

Написать комментарий

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]