Новости футбола

Мілан розібрався з Вероною

Мілан розібрався з Вероною
19.10.2014
23:04 2014
Просмотров: 537 🏆Италия

Після домашньої поразки від Юве підопічні Індзагі не могли прийти в себе і втрачали очки в матчах з не самими іменитими суперниками були оформлені нічиї з Емполі і Чезеною. Турнірна таблиця змушувала россонері зібратися і прийти в себе, тому втрачати очки ще й перед грою з Фіалками міланці просто не мали права.

 

Обидві команди почали гру практично без розвідки. На неточний удар головою Тоні гості відповіли пострілом Ель Шаараві з лінії штрафного, який прийняв на себе воротар Верони. А ще до середини першого тайму гостям вдалося вийти вперед. Правда, їх заслуга в цьому невелика. Абате всього-навсього подав з правого флангу, а Рафаель Маркес (той, який бразилець) в кращих традиціях центрфорварда пробив у ближній кут. Курйозність цього гола полягає ще і в тому, що за спиною у Маркеса був хіба що Фернандо Торрес, але замкнути навіс він швидше за все не встиг би.

 

Саме автогол Маркеса, як з'ясувалося, зіграв вирішальну роль у долі всього поєдинку. Пропустивши перший м'яч, Верона змогла провести лише одну непогану атаку (Халльфредссон пробив низом з 15-ти метрів, але трохи не влучив у дальній кут), після чого пропустили знову. На цей раз россонері зробили все своїми руками. Хонда на швидкості пішов від Агостіні, вийшов на побачення з воротарем і без проблем переграв Рафаеля, подвоївши перевагу своєї команди.

 

Судячи з усього, після голу Хонди гості отримали від Індзагі установку знизити темп і заспокоїти гру. Моменти біля воріт Верони стали виникати значно рідше, а ближче до перерви ініціатива і зовсім перейшла до футболістів у жовто-синій формі. Правда, з ударами Тоні і Іоніце Абб'яті впорався, а більшого до перерви веронці так і не створили.

 

У другому таймі картина практично не змінилася - Мілан грав в енергозберігаючому режимі і намагався в першу чергу "засушити" гру. Невідомо, як розвивалися б події далі, якби гості не забили третій. Хонда після пасу Рамі знову опинився тет-а-тет з воротарем і ударом з лівої поклав м'яч у дальній нижній кут. Арбітр вказав на центр поля і таким чином констатував відразу дві речі - дубль Кейсуке Хонди і передчасну кончину інтриги в сьогоднішньому матчі.

 

В останні півгодини гри господарі, мабуть, навіть створили більше небезпечних моментів, але в завершенні весь час не вистачало якоїсь удачі майстерності - тягнути всю атаку на собі Луки Тоні просто не завжди виходить. Індзагі намагався освіжити гру, випустивши, зокрема, Менеза замість Торреса, але француз сьогодні виглядав на полі точно так само, як і іспанець - ніяк.

 

Уникнути розгрому і забити гол престижу Вероні вдалося за три хвилини до кінця основного часу. Лопес змістився з правого флангу в центр, класно розібрався із захисником і послав м'яч точно в дальній кут. Буквально в наступній же атаці господарі могли скоротити розрив у рахунку до мінімуму, але удар Нене з лінії воротарського прийняла на себе поперечина. У компенсований час своє слово сказав і інший Рафа Маркес - мексиканець. Він прийняв на стегно" прискореного Бонавентуру і побачив перед собою повторне попередження, додавши головному тренеру головного болю перед матчем з " Наполі".

 

Мілан впевнено перемагає і набирає важливі три очки, які дозволяють россонері обійти оступившийся Удінезе і зайняти в турнірній таблиці четверте місце.

Категория: Италия | Теги: Вероною, Мілан, розібрався
Поделиться

Всего комментариев: 0

Написать комментарий

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]