Новости футбола

Ліга 1. ПСЖ розібрався з Лансом

Ліга 1. ПСЖ розібрався з Лансом
19.10.2014
23:09 2014
Просмотров: 415 🏆Франция

Нічия з Монако не могла не позначитися на настрої в стані парижан. Після феєричної перемоги над Барселоною в Лізі чемпіонів вболівальники та фахівці чекали від ПСЖ переходу на якісно новий рівень, але цього не сталося. Після світової з монегасками Лоран Блан не приховував розчарування і злості. Наставник розумів, що його команді потрібно терміново братися за розум, адже відставання від Марселя ставало все більш загрозливим.

 

Кадрові новини з табору ПСЖ напередодні відновлення чемпіонату Франції лунали досить тривожні. Парижани не могли розраховувати на травмованих Ібрагімовича, Давида Луїса, Лавессі, Маркиньоса і Диня. Та й відновленню Тіаго Сілві наставник вирішив надати вихідний напередодні поєдинку з Апоелом у Лізі чемпіонів. Особливої гостроти цього протистояння додавала і персона Антуана Комбуаре, який вперше повернувся в Париж після звільнення з ПСЖ.

 

Перші хвилини зустрічі дали зрозуміти, що легкої прогулянки номінальним гостям чекати не варто. ПСЖ встановив контроль над м'ячем і навіть організував кілька гострих флангових атак, але на тлі класних контрвипадів Ланса потуги парижан виглядали, м'яко кажучи, непереконливо. Криваво-жовті частенько перехоплювали м'яч у центрі поля, знаходячи серйозні розриви між лініями ПСЖ.

 

Перший стовідсотковий момент у матчі створили гості. Максвелл прострілив з лівого флангу на Кавані, але з ударом Едінсона в упор впорався Рвп. Цим сейвом кіпер почав результативну атаку своєї команди. Швидкий випад увінчався ривком Кулібалі, який втік по лівому флангу, увійшов у штрафний майданчик і невідпорно пробив у дальній нижній кут. Навіть після забитого гола Ланс продовжував огризатися. Втім, крім дальніх ударів Вальдівії і Шаваррии нічого створити не зміг.

 

ПСЖ також не вражав. Парижани довгий час не могли відійти від пропущеного голу, а травма Блеза Матуіді, який був замінений у середині першого тайму, тільки погіршила ситуацію. Кавані тим часом, продовжував тринькати моменти створюються Верратті. Едінсон двічі тікав на побачення з Ріу, але переграти кіпера так і не зумів. В такій не простій ситуації на допомогу ПСЖ прийшло виконавська майстерність його гравців. Спочатку паризьку публіку порадував Йоан Кабайе, який чудовим дальнім ударом у нижній кут зрівняв рахунок, втіливши у гол передачу Максвелла. Всього через п'ять хвилин шедевром відзначився і сам бразилець. Верратті виконав черговий парашут, змусивши помилитися Рвп. Кіпер покинув воріт, граючи на виході, і дозволив Максвеллу закинути м'яч собі за комір. Лівий захисник ПСЖ можливістю скористався сповна.

 

ПСЖ повів у рахунку, але Ланс не збирався здаватися. На початку другого тайму господарі спробували перехопити ініціативу, але тут своє вагоме слово сказав арбітр. На 52-й хвилині Ніколя Райнвилль не тільки призначив сумнівний пенальті, але і видалив Гбамена за нібито фол на Кавані. Едінсон з одинадцяти метрів не схибив - 1:3. Але на цьому цікавості не вичерпалися: протягом наступних семи хвилин червоне світло перед собою побачили Кавані і Ле Муань...

 

Командам довелося догравати зустріч у форматі дев'ять проти десяти. Усвідомлюючи відсутність шансів, футболісти Ланса опустили руки, і що залишилися до фінального свистка півгодини перетворилися на просту формальність.

Категория: Франция | Теги: Лансом, розібрався, Ліга, ПСЖ, 1.
Поделиться

Всего комментариев: 0

Написать комментарий

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]