Новости футбола

Баварія знищила Вердер

Баварія знищила Вердер
19.10.2014
22:55 2014

До очного матчу в Мюнхені, Баварія і Вердер підійшли на різних полюсах турнірної таблиці. Баварія не програла жодного матчу у семи стартових турах і впевнено лідирувала в Бундеслізі, в той час як Вердер з чотирма очками і нулем перемог займав останню сходинку. Особливих надій на гру з Баварією бременці, напевно, не мали, але чому б не перервати принизливу серію сенсацією?

Втім, для того щоб створити сенсацію потрібно було хоча б грамотно зіграти в обороні і не дозволити мюнхенцям показувати свою гру. З цим у підопічних Дутта не склалося: гості протягом усіх дев'яноста хвилин часто втрачали м'яч після двох-трьох передач, віддаючи Баварії територіальну перевагу і повний контроль над грою. А в таких "тепличних умовах" Баварія вже давно не відчуває жодних проблем.

Не реалізувавши кілька непоганих моментів, господарі відкрили рахунок вже на 20-й хвилині. Гетце нав'язав боротьбу захиснику і віддав пас на Лама, який з 17-ти метрів розстріляв ворота бременців. Не минуло й семи хвилин, як перевагу Баварії подвоїлася: Алонсо майстерно виконав штрафний і пробив під стінкою, заставши зненацька Вольфа. Картина гри при цьому не змінювалася - мюнхенці продовжували тиснути і не давали Вердеру навіть перейти центр поля, де, до речі, періодично підбирав м'яч занудьгував Нойєр. А перед самою перервою перевага Баварії знову подвоїлася - геометрична у справі. Спершу Мюллер заробив і реалізував пенальті, а вже в компенсований час Маріо Гетце після пасу Алаби виграв дуель у воротаря Вердера.

При таких розкладах на другий тайм можна було і не виходити, але такої можливості, на жаль для гостей, в правилах не передбачено. На старті другого тайму свої моменти втратили Рафінья і Роббен, але в цілому футболісти Баварії, схоже, перейшли в енергозберігаючий режим. Гостроти біля воріт Вольфа ставало все менше, а неспішних перепасовок в центрі поля, відповідно, більше. Але ті, хто вирішив додивитися цей матч до фінального свистка, все-таки дочекалися свого винагороди. На 79-й хвилині Лам у схожому стилі записав на свій рахунок другий гол, а на 86-й свій дубль оформив і Гетце, який класно пробив з-за меж штрафного. Жодного по-справжньому гольового моменту біля воріт Нойєра гості у відповідь так і не створили.

Баварія розгромно перемагає і зберігає комфортний відрив від переслідувачів, але за різницею м'ячів і числу у графі "Забито" з мюнхенцями тепер конкурувати нікому.

Категория: Германия | Теги: знищила, Вердер, Баварія
Поделиться

Всего комментариев: 0

Написать комментарий

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]